Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099

Ivóvíz kezelés

Ivóvíz

Az önkiszolgáló autómosók tervezését, kivitelezését és beépítését, valamint szervizelését egy európai uniós neves gyártóval (1993 óta) közreműködve végezzük.
Magasnyomású, önkiszolgáló autómosó berendezések, amelyek kizárólagos megoldást jelentenek gazdasági szempontból, valamint a gyakorlatiasság és a környezetvédelem szempontjából. Maga az autómosás folyamata rendkívül egyszerű, két fázisból áll: MOSÁS ÉS ÖBLÍTÉS (kefe, szivacs és minden egyéb mechanikai segédeszköz használata nélkül).

A berendezés tervezése és kivitelezése az alábbi kritériumoknak tesz eleget:

A mosás folyamata, vagyis a rendszer elindítása pénzérme, hitelkártya, zseton vagy memóriakulcs (speciális készülékkel progmazható) behelyezésével történik. A mosásra átlagosan 5-6 perc szükséges attól függően, hogy mekkora felületen és milyen szinten szennyezett a jármű. Vállalatunk kínálata a legjobb megoldásokat, gyártást, ajánlatokat, beépítést, és a kiszállított felszerelelés szervízelését tartalmazza. Ahhoz, hogy a jármű mosásával egyidőben vizet takarítsunk meg, és egyúttal kíméljük a környezetet, kínálatunkban víztisztító és szennyvízújrahasznosítási berendezés is található.
Ilyen módon 80% víz takarítható meg. A maradék 20%-ot a meglévő vízelőlállító rendszer pótolja.

A magasnyomású önkiszolgáló autómosó rendszer alaprészei: aggregátor, vízelőállító készülék, érmebefogadó készülék, vízfagyásgátló rendszer, gépkamra, távfelügyelő rendszer, önkiszolgáló porszívó.

Tovább

Az aggregátor részei:

A vízelőállító készülék lehet:

Vízlágyításra

Fordított ozmózisra

A gépkamrában található:

Hívjon minket

Keressen minket

  

Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689