Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099

Házi szennyvíztisztítás

Házi szennyvíztisztítás

A házi szennyvíztisztítás ma már nem elérhetetlen álom! Házi szennyvíz tisztító berendezéseinket olyan családi házak, kisközösségek, falvak, uszodák, cégek, szolgáltatási egységek (hotel, wellness szálloda, sportklub, stb.) számára ajánljuk, ahol sok szennyvíz keletkezik, és folyik el tisztítatlanul feleslegesen. A szennyvíztisztító berendezések alkalmazásával csökkenthető a vízhasználat, illetve a szennyvízből megtisztított víz nem vész kárba amennyiben újrahasznosítjuk azt: mert a VÍZ KINCS! A szennyvíz nem hulladék és ha megfelelően bánunk vele, még hosszú ideig élvezhetjük a tiszta víz áldásos hatásait. Alább bemutatjuk azokat a szennyvíztisztító berendezéseinket, melyek beépítésével megtisztíthatjuk és újra felhasználhatjuk az elhasznált vizet.

A házi szennyvíztisztító berendezés előnyei

A házi szennyvíztisztító berendezés előnyei:
- a legjobb minőségű, nem újrahasznosított műanyagból készül
- hangtalanul, szagtalanul működik
- nem igényel extra karbantartást
- gyorsan, könnyen telepíthető
- tisztítása házilag megoldható.
A szennyvíztisztító berendezés, garantált mechanikai szabványok követelményeinek megfelelően, statikai számítások alapján lett kialakítva.

A szennyvíztisztító berendezésben található baktériumok rendeltetésszerű működését a belső levegőztető rendszer biztosítja a berendezésben. Nem szükséges plusz baktériumok hozzáadása, de természetesen adható ha valaki úgy gondolja. Nincs egyéb szivattyú benne, így nincsenek lehetséges hibaforrások. A tartályok falvastagsága 8 mm.

A szennyvíztisztító berendezések működése áram kimaradás esetén is biztosított, mert a baktériumok tovább dolgoznak. Hétvégi házak esetén, ahol hosszabb ideig nem tartózkodnak, ott is meg kell oldani az áram ellátást, mert az árammal működő levegőztető pumpálja a levegőt a víztisztítóba, amely a baktériumok számára létfontosságú. A szennyvíztisztító berendezések - amennyiben a föld alá kerülnek telepítésre - nem igényelnek speciális szigetelést télre. A már meglevő tartályba, szikkasztóba is be lehet szerelni a szennyvíztisztító technológiai rendszerét (az előzetes tisztításról gondoskodni kell). A komplett kialakítás nem igényel más felépítményt. A szennyvíztisztító berendezés igény szerint lehet a föld alá süllyesztve és betemetve, esetleg csak félig beépítve a földbe vagy pedig a felszín felett (ekkor a hidegtől való szigeteléséről szintén gondoskodni kell).

Házi szennyvíztisztító teljesen szagtalanul működik

A házi szennyvíztisztító berendezés illeszkedik a környezetéhez.

Tisztítási kapacitás BOI (Biologiai Oxigén Igény) P-tot (Foszfor össz távozó) N-tot (Nitrogén össz. távozó)
Magyar követelmény 90% 30mg/l 90% 1mg/l 50% 40mg/l Megengedett maradék a vízben
Szennyvíztisztító berendezésünk 98% 5,6mg/l 96% 0,3mg/l 63% 26mg/l Megengedett maradék a vízben
Típus BC 4 BC 6 BC10 BC12
Felhasználók száma 2-5 5-8 9-11 12-15
Napi szennyviz mennyiség m³/nap 0,6 0,9 1,5 1,8
Áram felvétel W 76 144 183 221
Max áram igény naponta kWh/nap 1,2 2 2,9 3,7
Súly kg 150 165 180 230
Magasság A mm 1400 1600 1700 1900
Átmérő D mm 1600 1600 2350 2510
A házi szennyvíztisztító berendezés előnyei

Házi szennyvíztisztító telepítésének folyamata

Nézze meg videónkat, hogy Ön is lássa, milyen egyszerű és gyorsan telepíthető egy házi szennyvíztisztító berendezés


Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689