Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099
1Kell e valamilyen terv, tervdokumentáció vagy engedély a telepítéshez?
Évi 500 köbméter víz alatt a jegyzőnél kell bejelenteni a szennyvíztisztítót. Vázlatrajz elég a tervhez és az EU engedéllyel együtt ( az engedély letölthető a fő oldalunk alján található lábjegyzetben) lehet beadni a kérelmet, de helyi a helyi jegyző külön kérést megfogalmazhat.
2A szennyvíztisztító árában mi foglaltatik bele?
Maga a berendezés tetővel, elszivárogtatáshoz szükséges csővel és a helyszínre szállítás díja. Földmunka esetleges költsége hozzáadódhat, ami a munkagödör illetve az elszivárogtatáshoz szükséges árok kiásása. Az elszivárogtató cső egy kb. 3 méter hosszú és 1 méter széles műanyag cső, ami 1 méter mélyen van beásva a talajszint alatt. Ez kb. még 100,000Ft lehet, de házilag is elvégezhető, mi mindenben segítünk.
3Több felhasználó esetén melyik szennyvíztisztító ajánlott? A hagyományos vagy a membrános?
Nem feltétlenül az a lényeg, hogy hány felhasználó van, hanem hogy milyen tisztaságú vizet szeretnénk előállítani. A hagyományos házi szennyvíztisztító megfelel az előírt értékeknek, amennyiben különösen védett a helyszín (nemzeti park, karsztvizek közelsége, stb.) akkor ajánljuk a membránosat.
4Mi a különbség a hagyományos és a membrános szennyvíztisztító között?
A hagyományos szennyvíztisztító megfelel az előírt értékeknek, feltételeknek, a membrános szennyvíztisztító pedig ivóvíz tisztaságú vizet állít elő.
5Kell e plusz baktériumokat adagolni a folyamat mellé?
Nem szükséges egyéb baktériumokat adagolni a folyamat mellé, telepítés és beüzemelés után automatikusan beindulnak a baktériumok. Ez megmarad akkor is, ha hetekig nem használják a berendezést.
6Mennyi idő alatt tisztítja meg a szennyvizet a szennyvíztisztító?
1 nap alatt megtisztítja a beleengedett szennyvizet. Amennyi szennyvíz befolyik, ugyanannyi tisztított víz távozik.
7Mennyi a telepítés ideje a megrendeléshez után?
1 héten belül leszállítjuk, előre ki lehet ásni a munkagödröt a helyszínen, vagy pedig mi kiásatjuk (ez pluszköltséggel járhat), de 1 nap alatt az is megvan.
8Konténeres szennyvíztisztító mikor ajánlott?
40 felhasználó felett, üzemek, sorházak, hotelek, lakóparkok, sportegyesületek területén. Bárhol ahol nagy mennyiségű szennyvíz keletkezik.
9Mekkora az űrtartalma a szennyvíztisztítónak?
Kb. 2 köbméter az űrtartalma.
10Mennyi a garancia a víztisztítóra?
2 év gyári garancia adott a házi szennyvíztisztítóra.

Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689