Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099
 

Mik a BioCleaner® házi szennyvíztisztító berendezés telepítés előnyei?

 

Miért döntsön pont a BioCleaner® házi szennyvíztisztító mellett?

Rengeteget spórolhat már rövid távon is


A házi szennyvíztisztítás kifejezetten költséghatékonyan is megoldható, ha a megfelelő berendezést választja. Mivel a BioCleaner® használatával tisztított vizet műszaki vagy akár ipari vízként is újrahasznosíthatja, ezért számottevő összeget takaríthat meg.

Soha nem kell attól aggódnia, hogy a költségek a környezetbarát technológia ellenére az egekbe szállnának. A befektetési és a működtetési költségek tehát egyaránt alacsonyak, így valóban egy pénztárcabarát lehetőség áll Ön előtt.

Környezetbarát módon gondoskodik a szennyvíz kezeléséről


Napjainkban a természetbarát megoldások már kifejezetten fontosak, legyen bármiről is szó. Szennyvíz esetében pedig még jobban oda kell figyelni a környezetvédelemre, hiszen a baktériumokkal és fertőzésekkel teli szennyvíz súlyos ökológiai károkat is okozhat, ha nincs megfelelően tisztítva és elvezetve.

Éppen ezért elengedhetetlen, hogy akár 25 évre előre is biztosítsuk a szennyvíztisztítás ökobarát lehetőségét.

Miért minket válasszon?

Európában már több mint 22.000 szennyvíztisztítót telepítettünk

Tapasztalt szakembereinkkel Európa szerte már több mint 22.000 készüléket helyeztünk üzembe a hatékony és pénztárcabarát szennyvíztisztítás érdekében. Mivel a berendezés 4-12 fő szennyvíz kezelésére készült, így ebben a pillanatban is akár 264.000 ember számára biztosított a profi szennyvíztisztítás.

Akár 50.000 fő igényeire kialakított szennyvíztisztító berendezéseket is biztosítunk

50.000 ember egy nagyobb magyar város kb. 25-30%-át teszi ki. Azonban ez nem jelent akadályt számunkra, hiszen akárcsak a 4-12 fős berendezések esetén, ilyenkor is tökéletesen megbízható szennyvíztisztító rendszerekkel dolgozunk. Ennek köszönhetően legyen szó akár egyetlen vagy éppen 12.000 ingatlan szennyvízelvezetéséről, szakértőinkkel garantáltan megoldjuk.
 

Részletes és szakszerű tájékoztatást nyújtunk

Szolgáltatásainkkal és az egyedi szennyvíztisztító berendezésekkel kapcsolatban minden kérdésére szívesen válaszolunk. Akár a BioCleaner® fenntartási költségeit vagy a telepítés pontos menetét illetően szeretne többet megtudni, forduljon hozzánk bizalommal.

1993 óta segítünk a szennyvíztisztításban

Vállalkozásunk immár több mint 28 éve segít a professzionális házi szennyvíztisztítás kialakításában. Legyen szó családi házak vagy hétvégi házak szennyvíztisztításáról, segítségünkkel mindezt egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan megoldhatja.
 

Mit érdemes tudni a szennyvíztisztításról?

Habár a szennyvíztisztítás egy véget nem érő folyamat, mégis kevés szó esik róla a mindennapokban. Éppen ezért érdemes kicsit megismerni az alapokat, hogy a jövőben már egyre többen válasszák a környezettudatos és költségkímélő megoldásokat.

Nézzük az alapfogalmakat:

Szennyvízgyűjtés

Ez az a folyamat, amikor a házi szennyvíztisztító összegyűjti a tartályában a szennyvizet. Hazánkban többféle szennyvíztisztítási módszer is létezik, ezért a tisztítás történhet nyomás alatti- vagy gravitációs rendszerben is.

Szennyvízkezelés

A felhasznált vizet elengedhetetlen elvezetni és tisztítani, hiszen a szennyeződések emberre, állatra és a természetre egyaránt súlyos hatással vannak. Itt is több lehetőség állhat előttünk, hiszen a csővezetéken való elvezetés mellett a fogyasztási helyhez közeli szennyvíztisztító használata vagy a házi, kommunális szennyvízszikkasztó is választható.

Szennyvízszállítás

Szennyvízszállításnak nevezzük, amikor egyik településről a másik település szennyvíztisztítójába csöveken, vezetékeken keresztül történik a kivezetés. A szennyvízgyűjtéshez képest pedig ez teljesen más teendőt foglal magában, hiszen a szennyvíz továbbítása itt csakis nyomás alatt történhet.

Miért fontos a szennyvíztisztítást komolyan venni?

A tiszta víz nélkülözhetetlen az élethez. Emiatt a Föld teljes lakosságának érdeke, hogy használat után minél tisztábban, minél kevesebb szennyeződést tartalmazva szolgáltassuk vissza a természet számára. Ez szükséges az élővilág és az ökoszisztéma fenntartásához.

Milyen vegyszerek találhatók a szennyvízben?

Szerencsére a szerves eredetű szennyezőanyagok lebontása a legegyszerűbb, hiszen csak meg kell várni, amíg a jótékony baktériumok elvégzik a munkájukat. Azonban a modern társadalmak által használatos anyagok (pl.: gyógyszerekben vagy tisztítószerekben lévő káros kémiai anyagok) rendkívül szennyezik a vizet. Napjainkban az ibuprofént és a különböző antibiotikumokat is tökéletesen ki lehet mutatni a szennyezett vizekből, amelyek hosszú távon erőteljes károkat okozhatnak az emberi- és az állati élővilágra nézve is. Emellett a biológiai szennyvíztisztításnak is folyamatosan lépést kell tartania a korral, mivel az ún. szuperbaktériumok évről-évre ellenállóbbá válhatnak a tisztítószerekkel szemben.

Fontos kiemelni, hogy a nehézfémek már egyáltalán nem bomlanak le biológiai úton. Ezek az anyagok sajnos nemcsak a folyók mentén, hanem a növényekben és a rovarokban, illetve a halakban is gyorsan felhalmozódhatnak. Elsősorban érdemes az otthoni szennyvíztisztítás terén környezetbarát technológiát választani, másrészt tudatosabb életmódra törekedni. Nem szabadna például a WC-n gyógyszereket vagy durva kemikáliákat tartalmazó anyagokat lehúzni, hogy a tisztítóberendezések mindig hatékonyan működjenek.

Válasszon praktikus, környezetkímélő és igazán pénztárcabarát megoldást a házi szennyvíztisztításhoz!


Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689