Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099

BP SBR O/AB 4-40 ES

IOLÓGIAI TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK - SBR BERENDEZÉSEK - BP SBR O/AB 4-40 ES

Az SBR berendezés egyike a biológiai szennyvíztisztítás lehetőségeinek levegőztetés által. Az alkalmazás módját a EN 12566-3 alapjánvan meghatározva, a DIN 4261 második részének kiegészítésével.

Az SBR berendezések akkor kerülnek alkalmazásra, ha a hidraulikus terhelés változó (éttermek, turisztikai célpontként szolgáló objektumok stb.).

A BERENDEZÉS MŰKÖDÉSÉNEK LEÍRÁSA


A szennyvíztisztítás naponta három ciklusban történik, ciklusonként négy fázis megy végbe.

A fázisok:


A SZENNYVÍZ ÁRAMLÁSA – az előkezelést követően a szennyvíz az SBR reaktorba kerül.

LEVEGŐZTETÉS – az aerátorból oxigénnel dúsított levegő fúvodik a szennyvízbe, a víz pedig erőteljesen kavarog. A vízben található mikroorganizmusok végzik a szennyvíz biológiai anyagainak a lebontását.

ÜLEPÍTÉS – ebben a fázisban leáll az oxigénnal való dúsítás. A képződött iszap a berendezés alján gyűlik össze. A felső zónában egy réteg tiszta víz keletkezik.
A MEGTISZTÍTOTT VÍZ KIVEZETÉSE – a megtisztított vízréteget mamutpumpa vezeti ki a befogadóba.
Ezt követően új ciklus kezdődik.

Az egyes ciklusok 8 órás időtartamúak, vagyis egy nap alatt három ciklus megy végbe. A keletkezett aktív iszap átpumpálódik az elsődleges ülepítőbe és szükség szerint az abban található iszappal együtt neutralizálásra kerül. A töltésre az SBR reaktor iszappumpái használandók.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Kérésre kínálunk eszközök nagyobb kapacitással és különböző méretű, az ügyfél igényeinek megfelelően.

Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689