Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099

BP ASP K ULTRA O/SN

BIOLÓGIAI TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK - MEMBRÁNSZŰRÉS - BP ASP K ULTRA O/SN

BP ASP K ULTRA – családi házak, kisebb gyárak és hotelek szenyvízének tisztítására 25 LE-ig (lakosegyenérték).
A BP ASP ULTRA biológiai szennyvíztisztító berendezés dimenizóinak kialakítása az EN 12566-3 és EN 12255-tel összhangban készült, 1 LE (lakosegyenérték) szerint, előrelátott vízfogyasztása 150l/nap és a BOI5 60 g/nap.

A BERENDEZÉS MŰKÖDÉSÉNEK LEÍRÁSA

A szennyvíz bekerül az elsődleges ülepítőbe, amely egyaránt szolgál iszaptartályként is. A leülepedett és úszó anyagokat megakadályozza a továbbjutásban, majd megkezdődik anaerob lebontásuk. A mechanikailag kezelt víz átfolyik az aktivációs részbe, ahol a membránszűrés is végbemegy. Az aktivációs rész biológiai kezelésre és memránszűrésre szolgál. Ennek a résznek az alján találhatók az aerátorok, amelyek a tartály aerációját és a membránok tisztítását végzik, levegővel pedig a légfúvók látják el.
Ennek a tisztító típusnak (BP ASP ULTRA) az előnye az aktivációs tankban található akkumulációs rész, amely szennyvíz- és durvább anyagok gyűjtését végzi a tisztítóból.
Az eleveniszap keveréke nyomás alatt szűrődik ki a membránon keresztül. Abban az esetben, ha a membránszűrés modul nem működik, a keverék átömlik a függőleges másodlagos ülepítőbe, ahol felhalmozódik, majd a kivált iszap, valamint az utólag megtisztított víz kifolyik. A másodlagos ülepítő alján koncentrálódott iszap visszakerül az elsődleges ülepítőbe. Az aktivációs részből az eleveniszap egy része fölöslegként átpumpálódik az elsődleges ülepítőbe.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Kérésre kínálunk eszközök nagyobb kapacitással és különböző méretű, az ügyfél igényeinek megfelelően.

Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689