Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099

BP ASP K ULTRA O/AB

BIOLÓGIAI TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK - MEMBRÁNSZŰRÉS - BP ASP K ULTRA O/AB

BP ASP K ULTRA – családi házak, kisebb gyárak és hotelek szenyvízének tisztítására 25 LE-ig (lakosegyenérték).

A BP ASP ULTRA biológiai szennyvíztisztító berendezés dimenizóinak kialakítása az EN 12566-3 és EN 12255-tel összhangban készült, 1 LE (lakosegyenérték) szerint, előrelátott vízfogyasztása 150l/nap és a BOI5 60 g/nap.

A BERENDEZÉS MŰKÖDÉSÉNEK LEÍRÁSA


A szennyvíz bekerül az elsődleges ülepítőbe, amely egyaránt szolgál iszaptartályként is. A leülepedett és úszó anyagokat megakadályozza a továbbjutásban, majd megkezdődik anaerob lebontásuk. A mechanikailag kezelt víz átfolyik az aktivációs részbe, ahol a membránszűrés is végbemegy. Az aktivációs rész biológiai kezelésre és memránszűrésre szolgál. Ennek a résznek az alján találhatók az aerátorok, amelyek a tartály aerációját és a membránok tisztítását végzik, levegővel pedig a légfúvók látják el.

Ennek a tisztító típusnak (BP ASP ULTRA) az előnye az aktivációs tankban található akkumulációs rész, amely szennyvíz- és durvább anyagok gyűjtését végzi a tisztítóból.

Az eleveniszap keveréke nyomás alatt szűrődik ki a membránon keresztül. Abban az esetben, ha a membránszűrés modul nem működik, a keverék átömlik a függőleges másodlagos ülepítőbe, ahol felhalmozódik, majd a kivált iszap, valamint az utólag megtisztított víz kifolyik. A másodlagos ülepítő alján koncentrálódott iszap visszakerül az elsődleges ülepítőbe. Az aktivációs részből az eleveniszap egy része fölöslegként átpumpálódik az elsődleges ülepítőbe.

MŰSZAKI JELLEMZŐK


Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689