Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099

BP ASP 500-5000 B

BIOLÓGIAI TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK - AEROB-ANAEROB BERENDEZÉSEK - BP ASP 500-5000 B

A biológiai szennyvíztisztító berendezés dimenizóinak kialakítása az EN 12255-tel összhangban készült, 1 LE (lakosegyenérték) szerint, előrelátott vízfogyasztása 150l/nap és a BOI5 60 g/nap.
A megtisztított víz minősége megfelel az élővizes való kieresztés feltételeinek.
Garantált kimeneti paraméterek: BOI5 25 mg/l és KOI 125 mg/l.
A szennyvízkezelő berendezés megtervezése a szennyvízkezelés legújabb mechanikai-biológiai-kémiai ismeretei alapján zajlott.
A berendezés részei: átemelő akna, a mechanikai kezelés egységei, denitrifikációs medence, nitrifikációs medence és másodlagos ülepítő. Az iszapfelesleg, amelyhez korábban már flokkulációs készítményt adtak, a dehidrátor segítségével összesűrűsödik, a kicsorgó víz pedig visszakerül a szennyvíz átdolgozó rendszerbe. A megtisztított víz a másodlagos ülepítőből a fertőtlenítő rendszerbe kerül, majd végül kifolyik a befogadóba. A rendszer teljes mértékben automatizált.
Települések kommunális szennyvizének biológiai tisztítására használhatók (ipari szennyvíz kivételével).
A berendezés felszerelhető távellenőrző és -vezérlő készülékkel.

Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689