Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 1099

Házi szennyvíztisztítás

Házi szennyvíztisztítás

A házi szennyvíztisztítás ma már nem elérhetetlen álom! Házi szennyvíz tisztító berendezéseinket olyan családi házak, kisközösségek, falvak, uszodák, cégek, szolgáltatási egységek (hotel, wellness szálloda, sportklub, stb.) számára ajánljuk, ahol sok szennyvíz keletkezik, és folyik el tisztítatlanul feleslegesen. A szennyvíztisztító berendezések alkalmazásával csökkenthető a vízhasználat, illetve a szennyvízből megtisztított víz nem vész kárba amennyiben újrahasznosítjuk azt: mert a VÍZ KINCS! A szennyvíz nem hulladék és ha megfelelően bánunk vele, még hosszú ideig élvezhetjük a tiszta víz áldásos hatásait. Alább bemutatjuk azokat a szennyvíztisztító berendezéseinket, melyek beépítésével megtisztíthatjuk és újra felhasználhatjuk az elhasznált vizet.

A berendezés előnyei


1. A legjobb minőségű műanyagból készül
2. Hangtalanul, szagtalanul működik
3. Nem igényel extra karbantartást
4. Gyorsan, könnyen telepíthető
5. Tisztítása házilag megoldható

A szennyvíztisztító berendezés, garantált mechanikai szabványok követelményeinek megfelelően, statikai számítások alapján lett kialakítva.

A szennyvíztisztító berendezésben található baktériumok rendeltetésszerű működését a belső levegőztető rendszer biztosítja a berendezésben. Nem szükséges plusz baktériumok hozzáadása, de természetesen adható ha valaki úgy gondolja. Nincs egyéb szivattyú benne, így nincsenek lehetséges hibaforrások. A tartályok falvastagsága 8 mm.

A szennyvíztisztító berendezések működése áram kimaradás esetén is biztosított, mert a baktériumok tovább dolgoznak. Hétvégi házak esetén, ahol hosszabb ideig nem tartózkodnak, ott is meg kell oldani az áram ellátást, mert az árammal működő levegőztető pumpálja a levegőt a víztisztítóba, amely a baktériumok számára létfontosságú. A szennyvíztisztító berendezések - amennyiben a föld alá kerülnek telepítésre - nem igényelnek speciális szigetelést télre. A már meglevő tartályba, szikkasztóba is be lehet szerelni a szennyvíztisztító technológiai rendszerét (az előzetes tisztításról gondoskodni kell). A komplett kialakítás nem igényel más felépítményt. A szennyvíztisztító berendezés igény szerint lehet a föld alá süllyesztve és betemetve, esetleg csak félig beépítve a földbe vagy pedig a felszín felett (ekkor a hidegtől való szigeteléséről szintén gondoskodni kell).

Házi szennyvíztisztító teljesen szagtalanul működik és teljesen illeszkedik a környezetéhez!

Házi szennyvíztisztítás membrán segítségével

Nézze meg videónkat, hogy Ön is lássa, milyen egyszerű és gyorsan telepíthető egy házi szennyvíztisztító berendezés

A membránnal ellátott szennyvíztisztító berendezés jellemzői

Minimális üzemeltetési költségek mellett működtethető (csak hétvégi működés, szabadság,hosszabb távollét. stb) Az automatikus ellenőrző rendszer csökkenti a működési és a karbantartási költségeket. A membránnal ellátott technológia csökkenti a karbantartási költségeket. A membrán egy mozgó szűrő, amely a megtisztított vízben maradó esetleges szennyeződéseket tovább tisztítja, és ivóvíz tisztaságúra tisztítja a vizet. Mi a különbség a hagyományos és a membrános szennyvíztisztító között? A hagyományos megfelel az előírt értékeknek, a membrános szennyvíztisztító ivóvíz tisztaságú vizet állít elő. A membrános szennyvíztisztítók előnyei:
 • Teljes szűrést használ alacsony költségek mellett
 • Megbízható működés az egyedülálló vákuumos rendszerrel
 • Szükség esetén egyszerű a tisztítás
 • A szennyvíztisztító két tisztítási lépést alkalmaz, amely biztosítja a szennyvízkezelés magas hatásfokát (anaerob (oxigénhiányos környezetben is életképes) előkezelés és a membrános bioreaktor)
 • Nagy hatékonyság, a KOI eltávolítás (95-98%)
 • Magas hatásfok a baktériumok és vírusok eltávolításánál
 • A kezelt vizet tovább lehet használni, öntözésre és WC öblítésre.
 • Házi szennyvíztisztító telepítésének folyamata

  Nézze meg videónkat, hogy Ön is lássa, milyen egyszerű és gyorsan telepíthető egy házi szennyvíztisztító berendezés


  Warning: filter_var() expects parameter 2 to be long, string given in /home/hullade1/public_html/haziszennyviztisztitas.hu/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/public/frontend.php on line 689